we zijn er!!!
Door: henk en anja
Blijf op de hoogte en volg Henk en Anja
09 Juni 2009 | Spanje, Santiago de Compostella
Die hebben we ook kunnen boeken, al viel dat nog niet mee. Het is een hele tour om hier te komen, maar ook om er weer weg te geraken.
En toen kon het genieten beginnen.
Lekker een biertje drinken en rond wandelen en kijken wie er ook allemaal binnen zijn gekomen. Dat is echt heel leuk. Het is net of je mensen die je een paar keer gezien of gesproken hebt al een hele tijd kent. Verbroedering zal het wel zijn!! En natuurlijk met elkaar proosten op de prestatie.
En we hebben al lekker aan de tapas bij Bispo gezeten.
Verder hebben we de Kathedraal bezocht en de beloofde kaarsjes aangestoken. Morgen gaan we naar de mis, daarvoor waren we vandaag te laat.
Kortom; we zijn goed aangekomen. Gaan nog een paar dagen lekker genieten (hopen dat het weer mee werkt want het regent nu al weer) en komen dan vrijdag weer naar huis!
Maar voor die tijd zullen we nog wel een bericht plaatsen.
Adios!
09 Juni 2009 - 16:19
Jeanne En Harrie:
Ne dikke vette proficiat!!!!
Van ons -
09 Juni 2009 - 16:49
Bart En De Meiden:
Van harte met de geleverde prestatie!!!
We komen de verhalen wel eens beluisteren en de foto's kijken. Ook die van vorig jaar.......
Geniet ze en een veilige terugreis. -
09 Juni 2009 - 17:00
Leo En Francine:
Felicidades
Un gran rendimieto
Geweldig wat jullie gepresteerd hebben, en wij hebben er van meegenoten, geniet nog een paar dagen en
para mirar in Reusel
Besos!! -
09 Juni 2009 - 17:53
Mariëlle En Ton :
heey Jansjes, gefeliciteerd!!
jullie hebben het toch maar weer ff geflikt.
geniet nog van je rust, en van santiago.
dikke XXX van de Eetentjes
09 Juni 2009 - 18:50
Suzanne Bierens:
De eindstreep gehaald!proficiat een geweldige prestatie en nu gauw naar huis en weer aan het werk!!!!!!!!!! -
09 Juni 2009 - 19:05
Ad En Riek:
hartstikke goed. Proficiat!!!!!
groetjes en tot zondag dan????? -
09 Juni 2009 - 19:22
Kees En Riek:
geweldige prestatie proficiat en tot ziens bij de smet -
09 Juni 2009 - 21:08
Mark En Marian:
Snik, aan alles komt een eind. We hebben het iig naar ons zin gehad in jullie paleisje.
Groetjes uit Reusel!! -
09 Juni 2009 - 22:47
Karel En Dorien:
Proficiat!!! Kei goed. -
10 Juni 2009 - 05:35
Marc En Gerry:
Top prestatie!!!!!!!!
wij vinden het geweldig
wat jullie gedaan hebben.
Geniet nog maar een paar daagjes.en als jullie terug komen is het hier ook weer goed weer.
groetjes Marc en Gerry -
10 Juni 2009 - 07:37
Tante Corry:
Henk en Anja
Proficiat dat jullie het hebben doorstaan.
Geniet nu maar!!!
Zit er voor mij nog een
kaartje uit Santiago in ?
Vast bedankt.
Corry -
10 Juni 2009 - 07:48
Carla:
Keigoeie prestatie van jullie. Nu even uitrusten en nog genieten. Het is weer zo vrijdag. En je weet het zodra je terug bent begint het gewone leven weer. Dat wordt afkikken.Proficiat.
groetjes Carla -
10 Juni 2009 - 11:52
Fia Van Der Linden:
Weer een ervaring rijker ,jammer dat je het laatste stukje naar fistera niet loopt is echt prachtig en nog heftiger als santiago .vergeet mijn kaarsje niet en laat de weiwater bak maar over je heen komen een druppel meer maak toch niet uit.(moet nu erg aan de zingende non in de kerk denken was erg verlieft op haar ) gefeliciteerd .tot hoors FIA -
10 Juni 2009 - 12:52
Sjaan:
proficiat,heel netjes
heel goed.vanalles.
groetjes van aan de grens.
p.s je kunt weer aan de grens wonen als je wildt
[jan stink zijn kantoor staat te koop] -
11 Juni 2009 - 16:09
Saskia Jansen \:
anja en henk
proficiaat julie hebben het gehaald .
geniet nog maar even .en rust lekker uit .
gr saskia tot snel