Weer een berg genomen
Door: henk en anja
Blijf op de hoogte en volg Henk en Anja
30 Mei 2009 | Spanje, Madrid
Voor vandaag stond er weer een berg van 1500 mtr op het programma. Cruz de Ferro. De weg omhoog was erg mooi. De brem (geel en wit) en de heide staat mooi in bloei en het was weer schitterend weer dus ook de vergezichten waren prachtig. Op veel bergtoppen ligt nog sneeuw.
We hoopten dat in El Acebo de kamer met massage douche vrij zou zijn, maar helaas we nemen genoegen met een stapelbed op een kamer van 20 personen en een gewone warme douche. Ondertussen is de temperatuur gestegen naar het nivo dat je maar beter binnen kunt blijven, dus dat doen we dan ook maar.
Goed dat jullie zo goed aan het trainen zijn voor de Kennedymars!! Wij komen jullie natuurlijk aanmoedigen! Dus zorg dat jullie het volhouden.
Doen wij ook!!!
Het been van Henk gaat niet slecht. Hij kan er in ieder geval mee vooruit. En wat jullie gisteren gemist hebben.... m´n eerste blaar. Snap je toch niets van. Loop je 500 km zonder problemen en dan plots een blaar(tje). Maar met dat probleem weet ik wel raad, zoals jullie weten!
Wij gaan een hapje eten en dan weer op tijd de slaapzak in. Morgen staat er een hele korte of een hele lange tocht op de planning. Jullie horen het wel weer.
Nog 217 km en 1 berg te gaan!!!
31 Mei 2009 - 19:30
Corrie:
Het weer is hier prima. veel zon en een stevige wind waar je vooral last van hebt als je er tegen in moet fietsen en als je buiten wilt lezen. vandaag hebben we heerlijk gefietst, de kanalenroute in Belgie.
52 km. we wilden de hele tijd windaf fietsen maar dat is niet gelukt. -
31 Mei 2009 - 19:31
Corrie:
Oh ja sterkte met de kleine en grote ongemakken. dat krijg je na de 50(0) -
01 Juni 2009 - 07:54
Marian:
Goed bezig!! Als jullie zo door gaan zijn jullie terug met de familiedag! Ben benieuwd wat we gaan doen.
Wij dachten.. al die eieren van die kippen, hoe krijgen we die toch op? We hebben een oplossing. Zaterdag naar de saloon geweest, rond 3 uur zijn er best wel wat mensen die een eitje lusten! En toen was alles op!! Lekker gegeten! ;)
Groetjes uit Reusel! -
01 Juni 2009 - 10:14
Carla:
hallo wandelaars,
Het is alweer even gelden maar ik heb intussen een kleine operatie ondergaan. Ja, Anja nu is mijn linkerhand aan de beurt. Nu gaat het weer prima alleen typen met je rechterhand als je links bent........Fijn te lezen dat het ondanks de ongemakken toch nog goed gaat. Zo te lezen genieten jullie er echt van.Ga zo door.
groetjes Carla